Hautaus­palvelut

Surussa mukana lämmöllä ja ammattitaidolla

Alavuden Kukka- ja hautauspalvelu Floristiina palvelee teitä hautajaisiin liittyvissä asioissa. Autamme kukkien, arkun, uurnan ja hautakiven hankinnassa. Pyrimme löytämään sinulle juuri toivomasi vaihtoehdon laajasta tuotevalikoimastamme. Hautaukseen liittyvät palvelut toteuttaa luotettava yhteistyökumppanimme Kukka ja Hautaustoimisto Laukkonen Oy.

Hautajaiskukat

Floristiina toteuttaa hautajaiskukat toiveidesi mukaisesti. Sidomme yksilölliset surukimput, arkku- ja surulaitteet sekä uurnakoristeet ammattitaidolla. Voit tutustua tekemiimme surukimppuihin ja -laitteisiin kukkagalleriassamme.

Kotimaiset arkut ja uurnat

Jälleenmyymme kotimaisia SHT-Tukku Oy:n valmistamia arkkuja ja uurnia. Kaikki arkut soveltuvat tuhkaus- sekä arkkuhautaukseen. Kaikki uurnat ovat ekologisia ja maatuvia. Tutustu valikoimaan SHT-Tukun kotisivuilla tai avaamalla kuvasto.

SHT-Tukku Oy kotisivut
SHT-Tukku Oy kuvasto

Hautakivet, kaiverrukset ja entisöinnit

Jälleenmyymme kotimaisia Tervajoen ja Kuntolan Kiviveistämöiden hautakiviä. Kauttamme saatavissa myös hautakivien kaiverrukset ja entisöinnit sekä hautojen hoitosopimukset vuodeksi tai pidemmäksi aikaa. Tutustu lisää hautakivivalikoimaan valmistajien kotisivuilla.

Tervajoen Kiviveistämö kotisivut
Kuntolan Kiviveistämö kotisivut

Hautauspalvelut

Hautajaisten palvelut toteuttaa luotettava yhteistyökumppanimme Kukka ja Hautaustoimisto Laukkonen Oy. Laukkonen tarjoaa hautauspalveluja yli 70 vuoden kokemuksella ja palvelee asiakkaita tänä päivänä jo kolmannessa sukupolvessa.

Kukka ja Hautaustoimisto Laukkonen Oy
06 557 2178
kauppa@laukkosen.fi
Kotisivut

Kun suru kohtaa

Mitä tehdä, kun läheinen kuolee?

Alavuden kukka- ja hautauspalvelu Floristiina

ma-pe 9-17
la 9-14
su suljettu